Haldun Dormen'in Nilgün Belgün'e olan öfkesi dinmedi

NİLGÜN BELGÜN İLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM Haldun Dormen, Cumhuriyet'ten Öznur Oğraş Çolak'a verdiği röportajda çarpıcı ifadelerde bulundu... 'Hayat Varsa Sanat Var' klibinde siz de yer aldınız o zaman gazetemizde hazırladığmız haberde sizin de görüşünüze yer vermiştik.

Haldun Dormen'in Nilgün Belgün'e olan öfkesi dinmedi
NİLGÜN BELGÜN İLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM

Haldun Dormen, Cumhuriyet'ten Öznur Oğraş Çolak'a verdiği röportajda çarpıcı ifadelerde bulundu...

'Hayat Varsa Sanat Var' klibinde siz de yer aldınız o zaman gazetemizde hazırladığmız haberde sizin de görüşünüze yer vermiştik. Tıpkı diğer sanatçılar gibi siz de haberiniz olmadığını söylemiştiniz? Hatta siz 'Nilgün’ün kurbanı olduk' açıklamasını yapmıştınız? O günden sonra Belgün ile konuştunuz mu? Veya hiç karşılaştınız mı?

Hayır, karşılaşmak istemiyorum. Nilgün benim çok yakın dostumdu. Hatta oynadığım oyunda 'Nilgün Belgün’den telgraf gelmiş çok severim o kızı' diye lafım vardı. O günden sonra değiştirdim, şimdi Sezen Aksu diyorum.

Bizi aradı, 'Müzikal yapacağım oynar mısın?' dedi. Ben de tamam senin için oynarım dedim. Herkes Nilgün Belgün’ün kendi projesi zannetti, ona destek olmak için "Evet" dedik. Sonra herkes gerçeği gördü. Cumhurbaşkanlığı projesiymiş. Telefonlara gönderdik falan dediler. Benim telefonum akıllı telefon bile değil.

Geçti gitti, sonra bu da olur dedim napayım, her şeyin üzerinde o kadar dursam bu yaşa kadar gelemezdim.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER