Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 'temkinli' konuştu!

UçanKuş TV muhabiri ünlü çifte son günlerde magazin gündemini sarsan Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp ettiğine dair çıkan haberleri sordu. Halit Ergenç, benzer dizide rol aldığı arkadaşı Ozan Güven hakkında, “Ozan benim fazla eski fazla sevdiğim bir arkadaşım.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 'temkinli' konuştu!

UçanKuş TV muhabiri ünlü çifte son günlerde magazin gündemini sarsan Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp ettiğine dair çıkan haberleri sordu.

Halit Ergenç, benzer dizide rol aldığı arkadaşı Ozan Güven hakkında, “Ozan benim fazla eski fazla sevdiğim bir arkadaşım. Şiddettin yanında olmamız olası değil. Fazla üzülüyorum bu haberlere, fakat biz onlarla aynı çatının aşağıda değildik. Dolayısıyla olacak olan olayla ilgili bir yere başvurmuşlar. Us ifade etmem dürüst değil. Ortaya çıkan haber hiç hoş değil.” dedi.

Bergüzar Korel, “Biz katiyen şiddetin yanında değiliz. Hele kadına şiddetti onaylamamız mümkün yok. Ozan arkadaşımız, adının böyle bir şey de geçmesi fazla üzücü. Deniz’i gıyaben tanıyorum. Ozan arkadaşım, bu şart katiyen bir şey yok, bu konu hakkında bir şey söylemeyince desteklediğimizi düşünüyorlar, tabi fakat ben bir bayan olarak Deniz’in yanındayım.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER