Haluk Levent koronavirüse yakalandı

AHBAP Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Hiçbir belirti göstermeden hastalığı atlattığını söyleyen Levent, bunda iki doz aşı olmasının etkili olduğunu aktardı.

Haluk Levent koronavirüse yakalandı

AHBAP Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Hiçbir belirti göstermeden hastalığı atlattığını söyleyen Levent, bunda iki doz aşı olmasının etkili olduğunu aktardı. Levent'in açıklaması şöyle: 

"Canlarım, bugün Moskova’da Rus Kızılordu ile provalar yapacaktık Cumhuriyet marşları ile ilgili. Gelecek ay konserlerim var Rus Kızılordu ile. Ama olmadı, gidemedim. Çünkü dün yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Şaşkınlık içerisindeyim. Hiçbir belirtisi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Doktor iki kez aşı olduğumdan dolayı hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif neyi atlatıyorum, onu da bilmiyorum. Konserlerim var ertelenecek, AHBAP faaliyetlerimiz devam ediyor. Zoom toplantılarına giriyorum. Bilginize”

Sacitaslan.com olarak acil şifalar diliyoruz...

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER