Hande Ataizi'nden Nebahat Çehre'ye Firdevs yanıtı!

Yıllar geçmesine rağmen popülaritesini kaybetmeyen dizinin eski Firdevs’i Nebahat Çehre, yeni Firdevs Hande Ataizi hakkında “Hande biraz genç sanki ama kesinlikle olur.

Hande Ataizi'nden Nebahat Çehre'ye Firdevs yanıtı!

Yıllar geçmesine rağmen popülaritesini kaybetmeyen dizinin eski Firdevs’i Nebahat Çehre, yeni Firdevs Hande Ataizi hakkında “Hande biraz genç sanki ama kesinlikle olur. Giyim, kuşam ve oyunculuk açısından rolün hakkını çok iyi verir. Doğru bir karar. Farah’ı da başarılı buluyorum. Eğer dizi yapsalardı, hata ederlerdi” demişti.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre Hande Ataizi, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

"ÇOK DEĞİŞİK BİR KARAKTER OLDU"

Ataizi, sinema filmi olarak çekilen 'Aşkı Memnu'nun çekimlerinin başladığını ve canlandırdığı 'Firdevs' karakterini çok sevdiğini söyledi.

Ataizi, daha önce aynı karakteri oynayan Nebahat Çehre ile performansının karşılaştırılacağının hatırlatılması üzerine ise, "Güzel gidiyor çekimler, çok değişik bir karakter oldu benimki, bu zamana kadar benim olmadığım... Ben karakteri sevdim. Filmde orijinalindeki dönemi çekmek zor, ona uygun tavır ve vaziyet olması lazım. Tabii herkesin kendi yorumu. Bir de yaş grupları farklı. 45 yaşında benim oynadığım 'Firdevs'. Değişik, güzel bir karakter oldu" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER