Hande Ataizi'ne eski aşkı Fazıl Say'ın açıklamaları soruldu

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi 'Camdaki Kız' ile ekranlara gelen Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda nişanlısı Dinç Aydoğdu ile Maçka Parkı'nda objektiflere takıldı. Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Ataizi ve nişanlısı, basın mensuplarının .

Hande Ataizi'ne eski aşkı Fazıl Say'ın açıklamaları soruldu

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi 'Camdaki Kız' ile ekranlara gelen Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda nişanlısı Dinç Aydoğdu ile Maçka Parkı'nda objektiflere takıldı.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Ataizi ve nişanlısı, basın mensuplarının mutlu evlilikle ilgili sorularına yanıt verdi.

"KÜLTÜRÜMÜZDE ÖYLE BİR ŞEY YOK" 

“Evlenince ayrı ayrı evlerde yaşamak olur mu?” şeklindeki soru üzerine Dinç Aydoğdu “Kültürümüzde öyle bir şey yok ne münasebet” diye yanıt verirken, araya giren ünlü oyuncu ise henüz mutlu evliliğin bir formülü olmadığını anlattı.

Oyuncu, “Herkesin kendi dinamiği, ayrı yaşamak kötüdür, aynı evde yaşamak iyidir diye bir şey yok yani. Bu iki kişinin arasında olan bir şey. Öyle uygun gördülerse o da bir bakış açısı. Herkes bir şeyler deniyor, bunun formülü bulunamadı daha. Uzun süreli evlilik, mutlu evlilik nasıl yaratılır nasıl olur? Onun formülü olmadığı için bu iki kişinin kararı” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER