Hande Erçel hızla kilo alıyor!

Hande Erçel hızla kilo alıyor!

Hande Erçel hızla kilo alıyor!
Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre son dönemde aldığı kilolarla başı dertte olan Hande Erçel, 60 kiloyu görünce kolları sıvadı. En son marka yüzü olduğu Loreal'in bir etkinliğinde yaptığı dans şovunun fazla kiloları nedeniyle beğenilmemesine içerleyen Erçel'in sıkı bir diyet programı uygulamaya başladığı öğrenildi. 23 yaşındaki balık etli oyuncu, diyet listesinden karbonhidratı ve şekeri çıkardı.

3 GÜN SPORDA...

Sarıyer'deki bir salonda haftanın 3 günü düzenli olarak da pilates yapan ünlü oyuncunun zayıflamasını sağlayan çok özel bir de formülü var. Bol bol protein alan Erçel, öğün aralarında ise yeşil elma tüketiyor. Diyetlerin vazgeçilmezi olan yeşil elma, posalı yapısı sayesinde sindirim sistemini hızlandırıp kişiyi tok tutuyor. Yavaş yavaş kilo vermeye başlayan Erçel, bol bol tarçınlı su da içiyor. Oyuncu; metabolizma hızlandıran, yağ yakıcı özelliği olan ve kan şekerini dengeleyen tarçın sayesinde zorlanmadan kilolarına veda etmeyi amaçlıyor.

MURAT BOZ TAKTİĞİ YAPTI

Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'daki kilolu halleriyle hayranlarını hüsrana uğratan Murat Boz da düzenli spor yapıp yeşil elma yiyerek eski formuna kavuşmuştu. Hadise de yeşil elma mucizesinden yararlanan isimlerden.
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER