Hande Erçel'in ev kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı önce partneri Kerem Bürsin'le ardından sosyetik yakışıklı Murat Akdoğan ile anılan Hande Erçel, yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Son dönemin dönemin gözde oyuncusu, son olarak, evindeki aynanın karşısınd.

Hande Erçel'in ev kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı önce partneri Kerem Bürsin'le ardından sosyetik yakışıklı Murat Akdoğan ile anılan Hande Erçel, yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

Son dönemin dönemin gözde oyuncusu, son olarak, evindeki aynanın karşısında, çiçekler arasında verdiği pozları Instagram hesabının 'Hikaye' kısmından yayınladı.

20 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Erçel'in, üzerindekilerin fiyatı dikkat çekti. Hande Erçel'in giydiği hırka, bluz ve şortun değeri 1167 TL. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL.)

Posta Gazetesi'nin haberine göre Hande Erçel'in ev halinin bile bu kadar pahalıya patlaması, takipçilerin bir kısmından tepki almasına neden oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER