Hande Erçel: "İş arkadaşlığımız aşka dönüştü"

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre aşklarını Maldivler'de ilan eden Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti, iş için Bodrum'a geldi.

Hande Erçel:

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre aşklarını Maldivler'de ilan eden Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti, iş için Bodrum'a geldi. İkiliye Erçel'in ablası Gamze Erçel de eşlik etti.

Bürsin, bir reklam filmi için merkezde bulunan mekanda çekim yaparken, Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel de Torba'daki bir otelde kamera karşısına geçti.

Bir dergiye poz veren Erçel kardeşlerin eğlenceli anları objektiflere böyle yansıdı. Su sporu yapmayı tercih eden ikilinin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Bürsin'in ise çekimlerinin uzun sürmesi sebebiyle sevgilisinin yanına gelemediği öğrenildi.

Çekimin ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Erçel, "Tatil için değil, çekim için geldim. İzin günümüzde çalışıyoruz. Bu yaz ortası ya da ağustos ayında iş biter diye düşünüyoruz, öyle bir planlamamız var. Ondan sonra bir tatili hak ettim, yıllar oldu yapmayalı... Maldivler'de küçük bir tatil oldu ama çok uzun zamandır evdeydik. Kaçtık, geldik... Tatlı oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmeyen oyuncu, utangaç tavırlar sergiledi.

Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER