Hande Yener'in otostop çılgınlığı!

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre İzmir'in trafikzedelerinden biri olan ünlü şarkıcı, Cumartesi akşamı Karşıyaka'daki bir etkinlikte sahne aldıktan sonra havalimanına yetişmek için ilginç bir yöntem izledi. Trafiğin sıkıştığını ve adeta adım adım ilerlediğini gören .

Hande Yener'in otostop çılgınlığı!

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre İzmir'in trafikzedelerinden biri olan ünlü şarkıcı, Cumartesi akşamı Karşıyaka'daki bir etkinlikte sahne aldıktan sonra havalimanına yetişmek için ilginç bir yöntem izledi.

Trafiğin sıkıştığını ve adeta adım adım ilerlediğini gören Yener, bindiği araçtan indi ve otostop yaparak bir motosiklete bindi.

Yener, Erdal Ünal isimli İzmirli bir gencin kullandığı motosiklet ile sıkışık trafikte ilerlemeye çalışan araçların arasından geçerek kaldığı otele gitti.

Motosiklet yolculuğunu kayda alıp sosyal medya hesabından paylaşan Yener, kendisini bırakan genci de paylaşımına etiketleyerek teşekkür etti.

Şarkıcı, paylaşımında "İzmir'de inanılmaz bir trafik var. Resmen otostop çektim, motorla kendimi bıraktırıyorum. Sağ olsun. Erdal çok tatlı, şok geçirdi beni görünce. Ama şu an çok eğleniyoruz" dedi.

YÜZLERCE YORUM YAPILDI

Yener, bir kullanıcının "Bavullar kaldı mı?" sorusuna ise, "Bavullar oteldeydi konserden sonra otele gidemedim trafik sıkışmıştı" cevabını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER