Hande Yener yeni nesil şarkıcılara çattı

Posta Gazetesi'nden Hakan Kırarslan'ın haberine göre sosyal medyadan keşfettiği rock müzik grubu ‘Prenslerin Öcü’ ile sahne alan Hande Yener, yeni müzik tarzları ile ilgili konuştu.Yener “Demode müzikler geride kaldı.

Hande Yener yeni nesil şarkıcılara çattı

Posta Gazetesi'nden Hakan Kırarslan'ın haberine göre sosyal medyadan keşfettiği rock müzik grubu ‘Prenslerin Öcü’ ile sahne alan Hande Yener, yeni müzik tarzları ile ilgili konuştu.

Yener “Demode müzikler geride kaldı. 2000’ler artık dinlenmiyor. ‘Biz en iyiyiz birinciyiz’ diyenler evde oturuyor... Ben yeni arkadaşlarla güzel işler yapacağıma inanıyorum. Fikirlerimi söyleyemiyorum, çalarlar. Ama güzel projelerimiz var” dedi.

Yeni çıkan popçulara değinen Hande Yener “Bazı isimler hemen bizim yerimizde olmak istiyor. Onlar bir dursun bakalım. Daha ben buradayım, Ajda Pekkan duruyor. Kimse bir yere gitmiyor. Ben, Demet ve Gülşen hep aynı gidiyoruz. Sıkıntılar bitti, kavga yok” diye konuştu.

“Düet gelir mi?” sorusuna ise “İkisi de cesaret edip benimle sahneye çıkamıyorlar” cevabını veren Hande Yener, canlı sahnelerde solistlerin vokalistlere söylettiği açıklamasındaki ismin Demet Akalın olduğu iddiasıyla ilgili de “O olmadığını kendisi biliyor” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER