Hanife Gürdal ailesiyle birlikte hastanelik oldu

Posta Gazetesi'nin haberine göre sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Hanife Gürdal'ın Trabzon'da yaylaya çıkma hayali hastanede bitti. Hanife Gürdal, dün eşi, annesi, babası ve kız kardeşiyle uzun süredir yaşadığı Trabzon'da yaylaya çıkmak i.

Hanife Gürdal ailesiyle birlikte hastanelik oldu

Posta Gazetesi'nin haberine göre sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Hanife Gürdal'ın Trabzon'da yaylaya çıkma hayali hastanede bitti.

Hanife Gürdal, dün eşi, annesi, babası ve kız kardeşiyle uzun süredir yaşadığı Trabzon'da yaylaya çıkmak istedi. Ancak yoğun kar yağışı yüzünden arabaları kara saplandı.

Kocası parmağını kırdı

Gürdal'ın kocası Kemal Ayvaz ve babası aracı kurtarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada talihsiz bir kaza yaşayan Ayvaz, parmağını kırdı.

Annesi de kolunu kırdı

Hanife'nin annesi ise karın üzerinden yürürken bir anda kayıp yere düştü. Talihsizliklerin peş peşe yaşandığı günde Gürdal'ın annesi de bir kolunu kırdı.

Yaşadığı aksilikleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hanife Gürdal, "Kemal'in ve annemin aynı anda bir yerlerini kırması doktorları bile güldürdü" ifadelerini kullandı.

Kocası Kemal Ayvaz ve annesinin hastane önünde bir fotoğrafını çekip paylaşan Gürdal, "Birbirlerine olan bağlılığı şimdi de gördük" dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER