Hastaneye kaldırılan Jamie Foxx'tan haftalardır haber yok

Gerçek adı Eric Bishop olan ve komedyenlik yapamaya başladığı yılardan beri Jamie Foxx adını kullanan 55 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Atlanta eyaletinin Georgia kentinde, başrolünü Cameron Diaz ile paylaştığı aksiyon komedi türündeki 'Back In Action' filminin setinde rahatsızla.

Hastaneye kaldırılan Jamie Foxx'tan haftalardır haber yok

Gerçek adı Eric Bishop olan ve komedyenlik yapamaya başladığı yılardan beri Jamie Foxx adını kullanan 55 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Atlanta eyaletinin Georgia kentinde, başrolünü Cameron Diaz ile paylaştığı aksiyon komedi türündeki 'Back In Action' filminin setinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

"İYİLEŞME YOLUNA GİRDİ"

Jamie Foxx'un kendisi gibi oyuncu olan 29 yaşındaki kızı Corinne, 12 Nisan'da sosyal medya hesaplarından, "Babamın dün bir sağlık sorunu yaşadığını sizlerle paylaşmak istedik. Şanslıyız ki acil müdahale ve iyi bir bakımla şimdiden iyileşme yoluna girdiğini söyleyebilirim. Onun ne kadar sevildiğini biliyoruz ve yolladığınız dualar için de müteşekkiriz. Ailesi olarak böyle bir zamanda mahremiyetimize gösterdiğiniz saygı için de teşekkürler" mesajını paylaşmıştı.

Fakat bu açıklamanın ardından Jamie Foxx'un ailesinden neredeyse hiç ses çıkmadı.


Hastaneye kaldırılan Jamie Foxx'tan haftalardır haber yok


Hatta Foxx'un hastalığının ve semptomlarının ne olduğuna dair bir bilgi de verilmedi.

Olayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen ortalarda görünmeyen ve hakkında bir açıklama da yapılmayan Jamie Foxx için endişelenen hayranları da sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

Habertürk'ün haberine göre şimdilik Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx ile ilgili olarak basına sızan tek bilgi bir tıp merkezinde bulunduğu ve hastalığıyla ilgili testlerden geçtiği.

Aileye yakın kaynaklar oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu söylese de ailesinin “En iyisi olsun” diye bekliyoruz dediği ve endişeli bekleyişlerini sürdürdükleri. Anlatılanlara göre Foxx’un durumunda hastaneye yattığından beri bir değişiklik veya düzelme yok.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER