Hayvansever Derin Mermerci'den şoke eden hareket!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre sürekli sokak hayvanları için yardımda bulunan Derin Mermerci, iş şıklığa gelince hayvanların canını hiçe saydı. Mermerci, önceki gün Bebek'te sevgilisi Murat Aslan ile birlikte görüntülendi. Her zamanki gibi tarzıyla di.

Hayvansever Derin Mermerci'den şoke eden hareket!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre sürekli sokak hayvanları için yardımda bulunan Derin Mermerci, iş şıklığa gelince hayvanların canını hiçe saydı. Mermerci, önceki gün Bebek'te sevgilisi Murat Aslan ile birlikte görüntülendi.

Her zamanki gibi tarzıyla dikkat çeken sosyetik güzelin elinde PETA başta olmak üzere birçok hayvan sever kuruluşun tepki gösterdiği Hermes Birkin marka çanta vardı.

Sosyetik güzelin, fiyatı yaklaşık 250 bin TL olan Hermes Birkin, birçok deve kuşunun vahşice öldürülmesiyle elde edilmişti. Bu model çantaların nasıl elde edildiğine dair görüntüler 2015 yılında PETA tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Çanta için deve kuşlarının çektiği ızdıraba dair görüntüler, büyük tepki çekmişti.

SADECE KEDİ-KÖPEKLE OLMAZ!

Bu arada Mermerci, daha önce de sansar kürkünden elde edilen ceketi ve timsah derisi çantasıyla görüntülenmişti.

Sürekli sokaktaki kedi ve köpeklere yaptığı yardımlarla övünen Derin Mermerci'yi o dönem başta Ömür Gedik olmak üzere birçok hayvansever eleştirdi. 

Gedik, sosyetik güzele "Hayvanları sevmek, sadece kedi ve köpekleri korumakla olmaz, sansar da bir hayvan timsah da. Bugüne kadar hayvanlar için yaptıklarından dolayı onu takdir ettim ama kürk, Derin'e hiç yakışmadı." diye tepki göstermişti.

AŞK TAM GAZ DEVAM

Derin Mermerci ile Murat Aslan'ın bir süre önce ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak önceki gün Bebek'te birlikte görüntülenen ikili, böylece aşklarının tam gaz devam ettiğini de ilan etmiş oldu.

HAYVANLARI AŞIRI SEVİYOR

Daha önce sansar kürkünden ceketi ve Hermes'in timsah derisi çantasıyla görüntülenen Mermerci için "Hayvanları o kadar seviyor ki; sürekli hayvan derilerinden yapılmış şeyler giyiyor!" şeklinde kinayeli eleştiriler yapılmıştı.

Hayvan hakları savunucusu PETA Derneği, 2015 yılında Hermes'in Güney Afrika'daki deve kuşu çiftliğine gidip hayvanların ızdırabını kayda geçirmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER