Hazal Kaya "Gece" rolüyle dönüyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hazal Kaya, "Bizim Hikâye" dizisinin ardından evlenip anne olmuştu.

Hazal Kaya

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hazal Kaya, "Bizim Hikâye" dizisinin ardından evlenip anne olmuştu. Oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getirdikten sonra önce "Benden Ne Olur?" filminde başrol oynayan güzel oyuncu daha sonra Karga Seven Pictures'ın Netflix için çektiği "Pera Palas" adlı internet dizisinde oynamıştı.

Hazal Kaya şimdi de televizyon ekranına dönmeye hazırlanıyor. Dizide Kaya başrolleri Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'la paylaşıyor.

Kanal D'nin yayınlamayı çok istediği ancak son anda FOX'un aldığı Medyapım imzalı diziyi Arda Sarıgün yönetiyor. 

İsmi değişecek olan dizinin konusu kısaca şöyle; Erdem (Buğra Gülsoy) üç çocuklu (Toprak, Deniz ve Balım) bir polistir. Eşini kaybettiği için çocuklarını tek başına büyütmektedir. Bir gün çocuklarıyla sahilde balık ekmek yerken köprüden atlayan Gece adlı genç kızla karşılaşır. Erdem intihara teşebbüs eden genç kızı hastaneye kaldırır. Gece, kendine geldiğinde ise olaylar başlar. Geçmişinden kaçmak için hafızasını kaybetmiş numarası yapan Gece'nin perişan haline üzülen Erdem, onu evinde misafir eder. Erdem'in çocukları için de böylece yeni bir dönem başlar. 

Bülent Şakrak kadroda

Geçen hafta çekimleri başlayan dizide Erdem'in mesai arkadaşı Giray'a Ozan Dolunay hayat veriyor. Giray Gece'den ilk gördüğü andan itibaren etkileniyor. Dizinin kadrosunda Hazal Kaya'nın aile dostu Bülent Şakrak da yer alıyor.

Şakrak merakla beklenen dizide polis Oğuz rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Oğuz eğlenceli kimliğiyle dizinin en renkli karakteri olarak öne çıkacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER