Hazal Kaya ve Beren Saat'in yıldızı hiç barışmadı mı?

Oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılının 6 Şubat'ında 5 yıldır birlikte olduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlendi. Ünlü çiftin düğününe ünlü dostları akın etti.

Hazal Kaya ve Beren Saat'in yıldızı hiç barışmadı mı?

Oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılının 6 Şubat'ında 5 yıldır birlikte olduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlendi.

Ünlü çiftin düğününe ünlü dostları akın etti. Kaya'nın bir zamanlar rol aldığı "Aşk-ı Memnu" dizisinden çok sayıda oyuncu arkadaşı düğünde yanında bulunurken Beren Saat'in geceye katılmaması dikkat çekmişti. 

Dizi bittikten sonra hiç görüşmedikleri söylenen meslektaşlardan Beren Saat, Amerika'da eşi Kenan Doğulu ile nikah masasına otururken Hazal Kaya'yı nikah törenine davet etmediği söylenmişti.

İkili, konuyla ilgili açıklama yapmazken Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir beğeni ile iddiaları yalanlayarak "Beren Saat, Hazal Kaya'nın düğününe davet edilmedi. Zaten dizi esnasında da hiç yakın değillermiş. Emin miyiz bu bilgiden? Yoksa Beren Saat ya da Hazal Kaya, çıkar cevap verir de gündemi coştururuz diye mi gazlıyorsunuz acaba? Hayır, yemez bu insanlar bu tip kıtırları, söylemiş olayım..." ifadelerinde bulunmuştu.

Bu sabah Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan dizinin 'Katya'sı Ufuk Kaplan merak edilen konuya ilişkin, "Hazal dünyanın en tatlı çılgınıdır. Dünya şekeri bir kızdır. Beren de çok sakin ve sessiz bir kızdır. Ben sette böyle bir şeye şahit olmadım. Sonradan bir problem yaşandı mı bilemem. Dizi setinde gerçekten hiç bir sorun yaşanmadı. Dizi setimizde öyle entrikalar falan olmuyordu. Yıllar geçti, telefonlar değişti... Ben de Hazal'ın düğününe davet edilmedim. Bu illa sorun var anlamına gelmemeli." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER