'Hercai' İspanya’da tüm ödüllerin sahibi oldu

atv'de yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranın en çok izlenen dizilerinden olan 'Hercai', başarısıyla yurt dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanya'da yayınlandığı kanal olan Nova TV, TV Dizi Ödülleri için bir halk oylaması düzenledi.

'Hercai' İspanya’da tüm ödüllerin sahibi oldu

atv'de yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranın en çok izlenen dizilerinden olan 'Hercai', başarısıyla yurt dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

İspanya'da yayınlandığı kanal olan Nova TV, TV Dizi Ödülleri için bir halk oylaması düzenledi. Adaylar arasında yer alan 'Hercai', neredeyse tüm ödülleri topladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre yedi kategoride ödül alan 'Hercai'; En İyi Dizi ve En İyi Türk Dizisi'ne layık görüldü. Mr. Nova Ödülü'nün sahibi Akın Akınözü olurken En İyi Çift; 'Reyyan' ve 'Miran', En İyi Kadın Oyuncu; Ebru Şahin, En İyi Kötü Karakter; 'Nasuh', En İyi Gerilim Sahnesi ise 'Nasuh' ve 'Azize' seçildi.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği 'Hercai'de; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası rol alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER