Hilal Altınbilek Metin Hara'yı çabuk unuttu

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre mekandan el ele çıkan aşıklar, muhabirleri fark edince hemen birbirinden ayrıldı. Ardından VIP bir araca binen Hilal Altınbilek, sevgilisine "Haydi!" diye seslendi.

Hilal Altınbilek Metin Hara'yı çabuk unuttu

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre mekandan el ele çıkan aşıklar, muhabirleri fark edince hemen birbirinden ayrıldı.

Hilal Altınbilek Metin Hara'yı çabuk unuttu


Ardından VIP bir araca binen Hilal Altınbilek, sevgilisine "Haydi!" diye seslendi. Ancak Altınbilek'in erkek arkadaşı, görüntü vermemek adına tekrar içeriye kaçtı.

Daha sonra mekanın etrafındaki sokaklarda dolaştıktan sonra tekrar kapıya gelip sevgilisini almak isteyen Hilal Altınbilek, yine başarılı olamadı.

Muhabirlerin kendisini görüntülemesini istemeyen utangaç erkek, restoranın arkasındaki personel odasında saklanmayı da denedi.

Hilal Altınbilek'in, odada yaklaşık üç saat gazetecilerin gitmesini bekleyen yeni sevgilisi, kimliğini belli etmemek için elinden geleni yaptı.

Bir ara mekana yanaştırılan otomobile başkasını bindirerek hedef şaşırtmaya çalışan utangaç erkek, çabasında başarılı olamadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER