Hülya Avşar: "Zehra beni yeterince yoluyor"

Hülya Avşar, Yeniköy'deydi.

Hülya Avşar:

Hülya Avşar, Yeniköy'deydi. Kuzenleriyle birlikte vakit geçiren Avşar, mekan çıkışında gazetecilerle sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, "Hem kızımın hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık" açıklamasını yaptı.

 

Hülya Avşar:


"O POZLARI GÖZ KAMAŞTIRMAK İÇİN VERMİYORUM"

Yeni şarkısının klibindeki sahneleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hülya Avşar, "Ben bu pozları göz kamaştırmak için vermiyorum. Sadece sosyal medyanın gereğini yapıyorum. Yaşıma uygun olduğunu düşünüyorum " dedi.

Hülya Avşar:


"BEN KENDİM ANTİDEPRESANIM"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Hülya Avşar, gazetecilerin, "Son günlerde birçok kişi Mabel Matiz ile Mert Demir'in 'Antidepresan' şarkısını seslendiriyor. Siz de seslendirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

"Düşünmüyorum" şeklinde konuşan Hülya Avşar, "Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum. Spor, hayata erken başlamak ve normal düzenli marjinal olmayan bir hayat sürmek, gerektiği zaman harcamak... Yani her şeyin normalini yapmak zaten antidepresan gibi" ifadelerini kullandı.


Hülya Avşar:


"ZATEN NORMAL ZAMANDA BENİ YETERİNCE YOLUYOR!"


Hülya Avşar, muhabirlerin kızı Zehra Çilingiroğlu'na aldığı doğum günü hediyesini sorması üzerine, "Ben hiçbir şey almadım. Zaten normal zamanda beni yeterince yoluyor! O yüzden de hediye istemeye utandı" diyerek, kahkaha attı.


Hülya Avşar:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER