Hülya Koçyiğit: "Torunlarım burnumda tütüyor"

'Evde kal Türkiye' çağrısına uyan Koçyiğit, bu süreçte neler yaptıklarını, nasıl önlemler aldıklarını Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'a anlattı: "Hepimizin diken üzerinde yaşadığı bu günlerin daha fazla can almadan ve acılar yaşatmadan bir an önce son bulmasını diliy.

Hülya Koçyiğit:

'Evde kal Türkiye' çağrısına uyan Koçyiğit, bu süreçte neler yaptıklarını, nasıl önlemler aldıklarını Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'a anlattı: "Hepimizin diken üzerinde yaşadığı bu günlerin daha fazla can almadan ve acılar yaşatmadan bir an önce son bulmasını diliyorum. Tüm insanlık adına, daha sağlıklı ve barışçıl zamanlara en kısa sürede kavuşmayı ümit ediyorum. Bu süreçte sevdiklerimizi, çevremizi ve tüm insanlığı düşünmek zorundayız. Bu nedenle 'Bana bir şey olmaz' demeyip 'Evde kal' çağrısına uymalıyız. Hem kurumlara, hem de canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmalıyız."

Her şeyi geride bıraktıktan sonra sevdiklerimizle doya doya vakit geçirebilmek için bugün gereken sosyal izolasyona uymak zorunda olduğumuzu belirten Koçyiğit, şöyle devam etti: "Bizim de torunlarımız burnumuzda tütüyor. Biz bu özlemi görüntülü konuşarak bir nebze de olsa gideriyoruz."

Bu süreçte gündemi sıcağı sıcağına takip ettiğini belirten Hülya Koçyiğit; başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere sağlık çalışanlarına da teşekkür etti: "Bugünlerin hepsini geride bırakacağız hep birlikte. Bu zor zamanlarda işine devam etmek zorunda olan herkese kolaylık, güç ve sağlık diliyorum. İlk günden itibaren ülkemizin bu süreci en az yarayla atlatması için gecesini gündüzüne katan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere; tüm kurumlarımıza, hekimlerimize, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Sosyal izolasyon döneminde herkesin zamanını kaliteli bir şekilde değerlendirebileceğini belirten Hülya Koçyiğit, "Ben de uzun zamandır okumak için beklettiğim kitaplarıma başladım; hatta yarısını bitirdim bile diyebilirim" diye konuştu.

Salgına karşı her tür önlemi aldığını söyleyen Koçyiğit, hastalanmak için bağışıklığı güçlendiren yemekler yaptığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER