İbrahim Çelikkol'dan Dikkat Çeken Hareketler

İbrahim Çelikkol geçen ay 11 ilimizi vuran büyük deprem felaketinde haberi alır almaz işi gücü bırakıp arazi araçlarıyla Hatay’da depremzedelerin imdadına yetişmişti. 99 depreminde aylarca çadırda kalan, deprem acısını çok iyi bilen ünlü aktör, tıpkı önceki yaz söndür.

İbrahim Çelikkol'dan Dikkat Çeken Hareketler

İbrahim Çelikkol geçen ay 11 ilimizi vuran büyük deprem felaketinde haberi alır almaz işi gücü bırakıp arazi araçlarıyla Hatay’da depremzedelerin imdadına yetişmişti.

99 depreminde aylarca çadırda kalan, deprem acısını çok iyi bilen ünlü aktör, tıpkı önceki yaz söndürme çalışmalarına katıldığı orman yangınlarında olduğu kalpleri bir kez daha fethetmişti.


İbrahim Çelikkol cephesinden sürpriz haber!


Çelikkol depremde yardım çalışmalarına katıldığı için geçen ay çekemediği, Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Kuş Uçuşu” dizisinin eksik sahnelerini haftaya çekecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncu 3 gün boyunca 2. sezondan kalan çekimlerini tamamlayacak. Üçüncü sezon çekimlerinin ise yeni bir değişiklik olmazsa 3 gün sonra başlaması planlanıyor.

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği dizinin üçüncü sezonunu başarılı yönetmen Burak Müjdeci çekecek.


İbrahim Çelikkol cephesinden sürpriz haber! - Resim : 2


“Kuş Uçuşu”nun Lale Kıran’ı Birce Akalay, dün Burak Müjdeci’yle hazırlık çalışmalarından “Çok  şanslı hissediyorum” notuyla fotoğraf paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER