İbrahim Kutluay'dan Demet Şener'e 'fotoğraf' mesajı!

Demet Şener'le iki yıldır süren çekişmeli boşanma davası Mart'ta sona eren İbrahim Kutluay, aşkı  Sponza'yla rahat bir nefes almıştı.

İbrahim Kutluay'dan Demet Şener'e 'fotoğraf' mesajı!

Demet Şener'le iki yıldır süren çekişmeli boşanma davası Mart'ta sona eren İbrahim Kutluay, aşkı  Sponza'yla rahat bir nefes almıştı. Şener'le 11 yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Sponza'yla kaçışına son veren İbo, önceki akşam Caresse Bodrum'da sahne alan Kenan Doğulu'yu dinledi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay, mekana eski eşinden olan kızı İrem ve oğlu Ömer'le giderken Sponza ise tek başınaydı. Mekana ayrı ayrı giriş yapan ikili, içeride buluştu. Geçtiğimiz ay ABD tatilinde çocuklarıyla aşkını tanıştıran Kutluay, birlikte görüntü vermeme kuralını konser gecesi de bozmadı.

Halbuki Kutluay'la boşanıp Cenk Küpeli ile yeni aşka yelken açan ve iki ayda evlenen Şener, çocukları ve Küpeli ile görüntü vermekten kaçınmıyor.

Kutluay ise Sponza'yla tanıştırdığı çocuklarının psikolojisi için objektiflere mesafeli duruyor.

AŞIKLAR İÇERİDE BULUŞTU


Mekana çocuklarıyla giriş yapan İbo, aşkıyla içeride buluşurken adeta eski eşi Demet Şener'e 'Ben çocuklarımla tek başına fotoğraf veriyorum' mesajı verir gibiydi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER