İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza'nın sözleşmeli evliliği

Takvim Gazetesi'nin haberine göre magazin dünyasının en çok ayrılıp barışan çifti Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay cephesinden yeni haber geldi. Daha önce de evlilik kararı alan ancak o dönem ayrıldıkları için nikah masasına oturmayan çift, kısa süre önce yine bu yönde a.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza'nın sözleşmeli evliliği

Takvim Gazetesi'nin haberine göre magazin dünyasının en çok ayrılıp barışan çifti Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay cephesinden yeni haber geldi.

Daha önce de evlilik kararı alan ancak o dönem ayrıldıkları için nikah masasına oturmayan çift, kısa süre önce yine bu yönde adım attı.

Geleneğini bozup birkaç gündür sosyetik aşkıyla romantik pozlarını Instagram hesabından paylaşan Kutluay'ın yayınladığı son kare de evlilik söylentisini alevlendirdi.

Sosyetik güzelin parmağındaki tektaş pırlanta yüzük "Yakında nikah var" dedikodusunu güçlendirdi.

Bu arada nikah dedikodusu üzerinde birçoklarının aklına da "İkili, evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapacak mı?" sorusu geldi.

Edvina Sponza'nın İtalyan kökenli ailesi, yer aldıkları başta pırlanta olmak üzere birçok sektör sayesinde milyar doları bulan servete sahip.

Ayrıca 48 yaşındaki Edvina Sponza'nın Türkiye'nin en zengin iş adamlarından Murat Özyeğin ile eski evliliğinden de 3 çocuğu bulunuyor.

47 yaşındaki İbrahim Kutluay'ın da eski eşi Demet Şener'den iki çocuğu var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER