İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ailesi kazan kaldırdı!

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine tarafından köstebek kriziyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in son bombası kendisinden 43 yaş minik sevgilisiyle evlenmek istemesi oldu.

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ailesi kazan kaldırdı!

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine tarafından köstebek kriziyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in son bombası kendisinden 43 yaş minik sevgilisiyle evlenmek istemesi oldu. Yeni Asır Gazetesi'nin ulaştığı bilgiye takriben İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda bir emlak satışından dolayı ailesiyle arası açılan İbrahim Tatlıses'in tüm çocuklarının ve Karakaya'nın ailesinin de karşı çıktığı ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceği merak ediliyor.

AŞK TATİLİNE DEVAM

Bu günlerde Bodrum'da tatilde olan meşhur şarkıcı ve genç sevgilisi sevinç pozları paylaşarak ilişkilerini bütün dünyaya ilan etti. İbrahim Tatlıses'in hiç kimsenin telefonuna çıkmadığı öğrenildi.

öte yandan Tatlıses'in köstebek krizinden sonradan yanında çalışanları işten çıkararak yeni bir kadro kurduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER