İbrahim Tatlıses'ten torununa 'işgal' davası: "Evimden çık!"

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İbrahim Tatlıses, Sarıyer'de bir sitede bulunan dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e 'el atmanın önlenmesi' ve 'haksız işgal tazminatı' davası açtı. İstanbul Asl.

İbrahim Tatlıses'ten torununa 'işgal' davası:

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İbrahim Tatlıses, Sarıyer'de bir sitede bulunan dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e 'el atmanın önlenmesi' ve 'haksız işgal tazminatı' davası açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davaya göre, İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert Tatlıses; dedesi İbrahim Tatlıses'e ait Sarıyer'de bulunan dairede hiçbir hakka dayanmadan ve kira sözleşmesi olmadan izinsiz şekilde oturdu.

Mert Tatlıses, haksız işgal ettiği dairenin kirasını da İbrahim Tatlıses'e ödemedi.

Tatlıses, avukatı Yağız Karadenizli aracılığıyla verdiği dilekçede şu iddialara yer verdi:

"Kızım Dilan Çıtak'ın evlenmeye karar verdikten sonra bu evde oturmasını istedim. Ancak dairenin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğini öğrendim. Gönderilen ihtarnamelere rağmen daireden çıkmayan Mert Tatlıses, senelerdir bu daireden çıkmamış ve kira bedeli ödememiştir. Maddi ve manevi zarardayım"

Tatlıses, şimdilik 5 bin liralık haksız işgal tazminatının da tahsilini istedi.

Mahkeme, daireye keşif yapılmasına karar verdi.

Akşam Gazetesi'nde yayınlanan bu haberi yorumlayan "Söylemezsem Olmaz" programında çarpıcı ifadeler kullanıldı.


 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER