İlayda Akdoğan ve Roham Kabir evleniyor mu?

İlayda Akdoğan, basketbolcu aşkı Roham Kabir’i görmek için şubatta İran’a gitmiş, tam o sırada koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alınca Tahran’da karantinaya girmişti. 25 Haziran’da Türkiye’ye dönen oyuncu, sevgilisini önce Antalya’ya, ardından Kapadoky.

İlayda Akdoğan ve Roham Kabir evleniyor mu?

İlayda Akdoğan, basketbolcu aşkı Roham Kabir’i görmek için şubatta İran’a gitmiş, tam o sırada koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alınca Tahran’da karantinaya girmişti.

25 Haziran’da Türkiye’ye dönen oyuncu, sevgilisini önce Antalya’ya, ardından Kapadokya’ya götürmüştü. Şimdi de İstanbul’da gönüllü rehberlik yapıyor. Aşıklar geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı.

İran’da kaldığı günlerde sevgilisinin anne-babası Taher-Sanaz Kabir’in de gönlünü fetheden İlayda Akdoğan bu kez Roham Kabir’i annesi Mine Akdoğan ile tanıştırdı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre İlayda “Evlilik yakın mı?” sorusuna “Hayır aksine uzak görünüyor. Çünkü ben daha evlilik için küçük sayılırım. 22 yaşımdayım. Roham da 23’ünde. Şimdilik öyle bir planımız yok. Böyle çok mutluyuz. Her şey yolunda” yanıtını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER