İlayda Alişan'dan konuşulacak 'Masumiyet' açıklaması

Dijitalde yayınlanan "Terapist" isimli dizideki rolüyle de beğeni toplayan İlayda Alişan, erken final yapan "Masumiyet" ile ilgili Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın sorularını yanıtladı... ‘Masumiyet’ son dönemin en çok konuşulan işlerden biri oldu.

İlayda Alişan'dan konuşulacak 'Masumiyet' açıklaması

Dijitalde yayınlanan "Terapist" isimli dizideki rolüyle de beğeni toplayan İlayda Alişan, erken final yapan "Masumiyet" ile ilgili Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın sorularını yanıtladı...

‘Masumiyet’ son dönemin en çok konuşulan işlerden biri oldu. Bu hikayeyi ve Ela’yı kariyer yolculuğunda nereye koyuyorsun? 

Kalbimde taşıyacağım Ela’yı. Onunla tamamen vedalaşmak zor olacak…

Hikayede Ela da İlker de deyim yerindeyse başlı başına tez konusu. İkisinin de çok ciddi takıntıları var. Aşk, sence onların yaşadığı gibi bir şey mi? 

Onların yaşadığı şey kesinlikle aşk. Fakat “Aşk böyle bir şey mi?” dersen... Ne yaşanırsa yaşansın, her şeye rağmen üstesinden gelmeye çalışmak evet; aşkın içinde bir kanat olabilir. Dünya üzerinde İlker ile Ela’nın hikayesine benzer hikayeleri olan çiftler var. 

Genel olarak aşkın zorluklardan, açmazlardan beslenen bir duygu olduğuna katılıyor musun? 

İnsanın zor olanı sevme gibi bir zaafı var. Ela ise gerek travmaları gerekse daha 19 yaşında olmasıyla böyle bir yere sürükleniyor. Çok kötü bir hikayesi oluveriyor bir anda… Sağlıksız da olsa kalbi hep ona inanmaya çalışıyor. Bunu kendini onarmak için yapıyor. Ah be Ela! Hüzünlü kekim. (Gülüyor)

Son bölümde İlker’e “Tüm narsistlerin yaptığı şeyi yapıyorsun, en haksız olduğun konuda bile karşındakini suçluyorsun” diyorsun. Hayatında hiç İlker gibi bir oldu mu? 

Oldu… Doğruyu ve gerçeği bilir haldeyken ikna edildiğim birçok durum yaşadım. İkna oldum da. Bir manipülasyona kapılmak, insanın farkında olduğu bir durum olmuyor. Ancak sana bunu birinin hatırlatması gerekiyor. Ela da aylarca yaşadığı manipülasyonu dışarıdan bakabildiği anda fark etti. Bir cümlesi vardı, “Ben neredeyse özür dileyeceğim senden, hem de neden özür dilediğimi bile bilmeden.” O kadar doğru ki… İlişkilerdeki duygusal manipülasyonun özetiydi bu soru. Çok karışık ve insanı karıncalandıran bir durum…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER