İlker Kaleli yeni rolüne harıl harıl çalışıyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre İspanyol Antenna 3 televizyonu için çekilecek ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin başrol oyuncusu olan İlker Kaleli, dizide İspanyolca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere üç dil konuşacak.

İlker Kaleli yeni rolüne harıl harıl çalışıyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre İspanyol Antenna 3 televizyonu için çekilecek ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin başrol oyuncusu olan İlker Kaleli, dizide İspanyolca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere üç dil konuşacak. London Academy of Music and Dramatic Arts’da 4 yıl eğitim alan ve ileri seviye İngilizce bilen Kaleli, çoğunluğu İspanyolca olan dizi için Madrid’de İspanyolca dil kampına girdi.

Günde 7 saat İspanyolca çalışarak altı bölümlük dizi senaryosunu ezberleyen oyuncu beş hafta süren eğitimi tamamlayarak dün Türkiye’ye döndü.

Çekimleri gelecek hafta başlayacak dizi için İlker Kaleli’nin dizideki partneri olan dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Maggie Civantos da önümüzdeki günlerde İstanbul’a geliyor.

Antonio Gala’nın aynı adlı romanından uyarlanan ‘La Passion Turca’da antikacılık yapan karizmatik Yaman ile sanat tarihi araştırmacısı Olivia’nın Türkiye İspanya hattındaki aksiyon ve aşk konusu işleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER