İnternet Fenomeni Çağrı Şahin, ünlülerin radarında!

İnternet Fenomeni Çağrı Şahin, ünlülerin radarında!

İnternet Fenomeni Çağrı Şahin, ünlülerin radarında!

Özellikle instagram ve Youtube üzerinden paylaştığı fotoğraf ve videolarla ünlü olan birçok isim bulunuyor. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen bu ünlü isimlerden birisi de Çağrı Şahin. Instagramda paylaştığı birbirinden farklı fotoğraflarla takipçi sayısını hızla arttıran Şahin, kısa bir süre içerisinde fenomenler arasına girmeyi başardı. Gittiği farklı ülkelerde verdiği pozlar kadar ATV sürmeye olan tutkusuyla da dikkatleri üzerine çeken Çağrı Şahin'e kendisi hakkında bilinmeyenleri sorduk.

Çağrı Şahin kimdir? Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Bildiğiniz gibi 15 yaşındayım. Başak burcuyum. Genelde burcumun özelliklerini yansıtırım. Titiz bir insanımdır. Bir yandan okuluma devam ediyorum. Bir yandan da dünyada çeşitli yerleri geziyorum. Boş zamanlarımda seyahat etmeyi severim. Fotoğraf çekmek ve çektirmek tutkularımdan birisi bir diğeri ise ATV sürmek. Ekstrem sporlarla uğraşmayı seviyorum. Çektiğim fotoğrafları da instagram üzerinden paylaşıyorum. Orada bir hesabım var.

Evet ve bu paylaştığınız fotoğraflarla kısa bir süre içerisinde fenomen denebilecek kadar ünlü bir isim haline geldiniz. Henüz 15 yaşındasınız bu sizi korkutmuyor mu?

Belki bu işin başında beni takip etsinler diye yola çıkmış olsaydım, bu beni korkutabilirdi. Ancak, instagram'da paylaşım yapmaya başladığımda amacım eğlenceli karelerimi yakınlarımla ve beni seven dostlarımla paylaşmaktı. Genel olarak ilgi çekici bir yapım vardır. Yani bu normal hayatımda da böyle. Bu nedenle paylaşımlarımın ilgi görebileceği fikri vardı ama bu denli geniş bir kitleye ulaşacağını tahmin etmemiştim. Takipçi sayımın artmaya başladığı ilk zamanlarda ufak da olsa endişelerim oldu. Bu acaba benim alanımı daraltır mı? Özgürlüğüm kısıtlanır mı? gibi endişelerim olsa da bunları kısa sürede atlattım. Yine eğlendiğim fotoğraflarımı paylaşmaya devam ettim. Neticede beni takip edenler olduğum kişi için takip ediyor. Şimdi birlikte büyüyoruz.

Paylaşımlarınızı yaparken nasıl bir konsept belirliyorsunuz?

Kafamda belli bir şablon yok. Tamamıyla doğal gelişiyor. Eğlendiğim anları, beğendiğim fotoğrafları koyuyorum. Bir mekanda her yerde fotoğraf çekilmem. Belirli bir yer olur ve orası beni çeker. Orada fotoğraf çekilmek isterim. Bu tamamıyla içgüdüsel bir süreç.

Paylaşımlarınızı yapmaya başlamadan önce sizin gibi fenomen olan isimleri incelediniz mi? Onlar neler yapmış, ben nasıl yaparım?

Takip ettiğim ünlü isimler var. Ancak hiçbirisini kendi paylaşımlarıma örnek almak için takip etmiyorum. Paylaşımlarını beğendiğim kişileri takip ederim. Beni de takip eden birçok ünlü isim var. Onlar da paylaşımlarımı beğendikleri için takip ediyorlar. 

Bundan sonrası için bir plan yaptınız mı? Nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsunuz

Herhangi bir plan yapmadım. Bu alanda her şey çok doğal bir şekilde gelişti. Yine aynı doğallıkta devam etmesini istiyorum. Sadece kendim olmaya devam edeceğim. Okuluma gideceğim ve hayatımı yaşayacağım.
İnternet fenomenlerinin aynı zamanda reklam verenlerin radarına girdiği biliniyor. Size böyle teklifler oldu mu?
Evet, bazı teklifler oldu. Bunları değerlendiriyorum. Bu tip tekliflerde ailemin fikirleri de benim için önem taşıyor.

Anladığım kadarıyla bu noktaya kadar herhangi bir danışmanla gelmediniz. Bundan sonra peki bir danışman ya da menajer düşünüyor musunuz?

Şu anda böyle bir arayışım yok. Ama böyle bir çalışma yapmam da demiyorum. Zamanla her şey değişebilir.
Sosyal medyadan fenomen olmak için sizin yaşınızdakilere öneriniz nedir? Neler yapmalılar?
Bunun belli bir formatının ya da yolunun olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle samimiyet önemli. Bu karşınızdaki kişiye mutlaka geçiyor. Kendiniz olduğunuzda, biraz da sanatsal bir şeyleri ekleyebiliyorsanız, takip edilmemeniz için hiçbir sebep yok. 

Peki, sizi birçok ünlünün takip ettiğini biliyoruz. Kimler var takipçileriniz arasında?

Bu kadar ünlü isimlerin beni takip etmesi guru verici önce bunu belirtmek istiyorum. Takipçilerim arasında; Kerimcan Durmaz, Nur Yerlitaş, Nihal Candan, Emre Karayel, Çağla Özenli, Berk Atan bildiğim isimler. 

Kaynak: //cagrisahin.com
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER