İpek Hattat’tan alıkoyup işkence ettiği kuryeye rezil teklif!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre savcılık tarafından hazırlanan iddianamede; şüpheli İpek Hattat'ın, 'Konutta birden fazla kişi ile yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 32 yıla kadar hapsi istendi. B.

İpek Hattat’tan alıkoyup işkence ettiği kuryeye rezil teklif!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre savcılık tarafından hazırlanan iddianamede; şüpheli İpek Hattat'ın, 'Konutta birden fazla kişi ile yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 32 yıla kadar hapsi istendi.

BAŞKA YÖNTEM DE OLUR

İpek Hattat, yargılama devam ederken bir dilekçe sunarak genç adamın telefonuyla ilgili uğramış olduğu zararı gidermek istediğini belirtip kuryeye ait banka bilgilerini talep etti. Hattat'ın avukatı "Banka bilgilerinin tarafımıza verilmesi ya da uygun görülecek başka bir yöntemin bize bildirilmesini istiyoruz" dedi.

NE OLMUŞTU?

İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesi Renas Demirbaş'ı evinde alıkoyup şoförü ve sevgilisiyle işkence etmişti.

Olayla ilgili konuşan kuryenin patronu H.C.: "Arızalı tableti almak için Hattat'ın evine şirketimizin kuryesi Renas'ı gönderdim. Renas oradan beni aradı. Sonra telefonunu elinden aldılar, bir daha da ona ulaşamadım. Polisi aradım. Ardından Renas'ın telefonunu açan İpek Hattat, 'Yiyorsa karşıma çık, çocuk burada bembeyaz oldu, seni bekliyor abisi' dedi. Hattat bana, dolandırıcı dedi, hakaret ve küfür etti. Kendisinden şikayetçiyim." demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER