İvana Sert'ten nafaka çıkışı!

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre İvana Sert, 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert’in ödediği 5 bin TL’lik nafakanın oğlu Ateş’in eğitim masraflarına yetişmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili ilk kez konuştu. .

İvana Sert'ten nafaka çıkışı!

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre İvana Sert, 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert’in ödediği 5 bin TL’lik nafakanın oğlu Ateş’in eğitim masraflarına yetişmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili ilk kez konuştu.

Ivana Sert, eski eşi Yurdal Sert'in "İşlerim yolunda gitmiyor" şeklindeki savunmasına, "Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani" karşılığını verdi.

41 yaşındaki ünlü isim, "Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!" dedi.

İvana Sert, "Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerle eski eşiyle ilgili konuşurken stresli anlar yaşayan Sert'i sevgilisi Sezer Dermenci sarılarak teskin etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER