İzzet Yıldızhan'dan çarpıcı 'şiddet' itirafı!

"Amerika'da polis şiddetine maruz kalmıştık"Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine tarafından saçlarını kestirerek imaj değiştiren Yıldızhan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.  57 yaşındaki Yıldızhan, ABD'nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yi.

İzzet Yıldızhan'dan çarpıcı 'şiddet' itirafı!

"Amerika'da polis şiddetine maruz kalmıştık"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine tarafından saçlarını kestirerek imaj değiştiren Yıldızhan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

57 yaşındaki Yıldızhan, ABD'nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren George Floyd hakkında konuştu.

Yıllar önce konser için gittiği Amerika'da polis şiddetine maruz kaldığını itiraf eden İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı: "Amerika yıllar baştan başa sömürdüğü, ateş yerine çevirdiği birçok ülkenin vebalini ödüyor. Orası bütün anlamıyla bir polis devleti. Onlara baktıkça bizim şanlı polisimizin değerini daha iyi anlıyorum ve 'İyi ki' diyorum. Besbelli hiçbir şey yokken, orkestra ekibimden bir arkadaşımı tutuklamaya kalktılar. Ben ve ekibim polis şiddetine maruz kalmıştık. Orada oysa adaletsizliği yaşamış bilir. Yazık sahiden!"

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER