Johnny Depp sosyal medyada rekor kırdı!

Hesabını açıp, hayranlarını selamladıktan kısa süre sonradan takipçisi artmaya başlayan Depp, mumlarla cepheli bir yerde çekilmiş fotoğrafını yayınladı ve resim 1 milyonun üzerinde beğeni aldı.

Johnny Depp sosyal medyada rekor kırdı!

Hesabını açıp, hayranlarını selamladıktan kısa süre sonradan takipçisi artmaya başlayan Depp, mumlarla cepheli bir yerde çekilmiş fotoğrafını yayınladı ve resim 1 milyonun üzerinde beğeni aldı. Depp fotoğrafın arkasında ise bir video yayınladı…

Depp, corona virüsü salgınında kendini karantinaya alabilen insanların bir nebze şanslı olduğunu dokundurma ederek, “Sokakta korunmasız, yuvasız, kendini izolasyona alma şansı olmadan yaşamış birçok insan var. böylece bu karanlık dönemde birbirimize, sevdiklerimize ve dünyaya takviye etmeye ihtiyacımız var” dedi.

Takipçilerini güvende kalmaları konusunda uyaran Depp, “Sevdiklerimize yakınlık şansı bulduğumuz bu zamanları iyi kullanmalısınız. Yazı yazın, okuyun, resim yapın, düşünün, telefonunuzla film çekin, bir enstrüman öğrenin. Enstrümanınız yahut kendinize bir tane yapın. Etrafınızdaki her şey ses çıkarır, bunları kaydedin ve keşfedin” diyerek hayranlarını cesaretlendirdi.

Son birkaç yıldır Jeff Beck ile müzik çalışmalarını sürdüren Depp, “Kafanızın içini meşgul tutun, bunu atlatacağız” diyerek artı mesaj vermeyi dikkatsizlik etmedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER