Justin Bieber 20 milyon dolarlık dava açıyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Bieber, suçlamaları yapan iki kişiyle toplamda 20 milyon dolarlık dava açacak. Bieber’ın avukatları, Twitter’da Danielle ve Kadi ismiyle açılan hesaplar üzerinden başlatılan karalama kampanyası hakkında şunları söyledi: Danielle 9 Mart 2014 ta.

Justin Bieber 20 milyon dolarlık dava açıyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Bieber, suçlamaları yapan iki kişiyle toplamda 20 milyon dolarlık dava açacak.

Bieber’ın avukatları, Twitter’da Danielle ve Kadi ismiyle açılan hesaplar üzerinden başlatılan karalama kampanyası hakkında şunları söyledi:

Danielle 9 Mart 2014 tarihinde Four Seasons Otel’de Bieber tarafından kendisine tecavüz edildiğini iddia etmişti. Lakin Bieber, Mart 2014’te o otelde kalmadı ve Danielle’in bu fena niyetli yalanına itiraz etmemiz için çoğu şahit ve belgeli kanıtımız var. Dava dosyasında, o zamanlar birlikte olduğu kız arkadaşı Selena Gomez ile birlikte son dakikada umulmadık bir performans için SXSW adlı mekana gittiklerinin kanıtlarda mevcut olduğunu dile getiren avukatlar, gösterinin arından Gomez ile Bieber’ın görüntülendiklerini de belirtti.

Kadi adlı öteki Twitter kullanıcısının iddialarına kadar, Bieber kendisini 5 Mayıs 2015 tarihinde oteline eğlence etmiş ve cinsel saldırıda bulunmuştu. Fakat avukatların yaptığı açıklamaya kadar, Kadi’nin Bieber’ın hayranı olduğu ve kendisiyle tanışmak için Bieber’ın olduğu otellerin önünde beklediği ortaya çıktı.

Kadi’nin hem meşhur edinmek istediğine yönelik Twitter’da yaptığı bazı paylaşımlar da ortaya çıkarıldı. Bieber’ın avukat ordusu, “Justin bana tecavüz faktör için sana para bile veririm!” gibi paylaşımları olan Kadi’nin suçlamalarının bir karalama ve şan olma kampanyası olduğunu vurguladı.

İddialara göre, Kadi adlı kullanıcı 5 Mayıs 2015 tarihinde gece 02.30 sularında Bieber göre oteline ziyafet edilmişti. Oysa Bieber’ın avukatları, kendisinin o sırada Met Gala’nın partisinde olduğunu ve orada olduğunu destekleyen düzinelerce şahit olduğunu da dava dosyasına ekledi.

Justin Bieber, iddialara karşılık olarak Twitter hesabından o gece Four Seasons Otel’de olmadığına dair fautalar, e-posta görüntülerini ve o gece çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER