Kaan Taşaner cephesinden olay haber!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'yu 8 yıl sonra aynı projede buluşturacak olan "Gecenin Ucunda" dizisinin çekimleri yakında başlıyor. Türk dizi sektörünün kilometre taşı projelerinin yapımcısı Erol Avcı’nın Alim Yapım’la Star TV.

Kaan Taşaner cephesinden olay haber!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'yu 8 yıl sonra aynı projede buluşturacak olan "Gecenin Ucunda" dizisinin çekimleri yakında başlıyor.

Türk dizi sektörünün kilometre taşı projelerinin yapımcısı Erol Avcı’nın Alim Yapım’la Star TV için ortak çekeceği “Gecenin Ucunda” dizisinin önümüzdeki hafta sete çıkması planlanıyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu 8 sene sonra buluşturacak olan dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Başar Başaran ve Emre Özdür’ün Peride Celal’in aynı adlı eserinden uyarladığı, Barış Erçetin’in ise yöneteceği dizide Neslihan Atagül “Macide”yi, Kadir Doğulu “Kazım Işık”ı, Bertan Asllani “Cihangir Işık”ı, Tuba Ünsan “Nini” lakaplı “Nermin”i, Zuhal Olcay “Berrin Kanbey”i, Levent Özdilek “Tunç Kanbey”i, Şencen Güleryüz “Zafer”i, Bestemsu Özdemir “Serra”yı, Şeyda Bayram “Handan”ı, Ebru Aykaç “Şermin”i, Gonca Yakut “Nil”i, Aleyna Özgeçen “Yasemin”i oynuyor.

Merakla beklenen dizinin kadrosuna güçlü oyunculuğuyla tanınan Kaan Taşaner “Mert” rolüne hayat verecek.

Kazım Işık’a şirketini satan ve o şirkette çalışmaya devam eden Mert’in hiç bilinmeyen bir yönü ortaya çıkacak.

Öte yandan dizide Işık ailesinin fertlerinden Ahmet rolü için görüşmeler sürüyor.

Son olarak İlhan Şen’le yapılan görüşme olumsuz sonuçlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER