Kadir Doğulu'ya Burak Özçivit soruldu

Akşam Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Kadir Doğulu, Burak Özçivit'le aralarında husumet olduğu söylentilerini, "Burak'ı severim, eski partnerim.

Kadir Doğulu'ya Burak Özçivit soruldu

Akşam Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Kadir Doğulu, Burak Özçivit'le aralarında husumet olduğu söylentilerini, "Burak'ı severim, eski partnerim. Aramızda husumet çıkarmaya çalıştınız ama beceremediniz. Ailesi de, kendisi de, yaptığı iş de çok değerli" sözleriyle yalanladı.

İKİLİ ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Burak Özçivit, bir dönem "Kara Sevda" dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül ile ilgili yöneltilen sorulara, "Neslihan’ın sevgilisi Kadir Doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” cevabını vermişti. Kadir Doğulu da bu açıklamadan, Burak Özçivit'in "Her kadının kendisine aşık olma potansiyelinde olduğunu düşündüğünü" çıkarmıştı.

Bugünlerde "Aramızda husumet çıkarmaya çalıştınız ama beceremediniz" diyerek yaşadığı gerginlikten basın mensuplarını sorumlu tutan Kadir Doğulu'nun o dönem üstü kapalı bir gönderme gibi görünse de attığı bu tweetin kimi hedef aldığı ortadaydı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER