KAMUOYUNA DUYURU

Tarafsızlığı, güvenilirliği ve objektifliğiyle siz kıymetli okurlarımızın takdirini kazanan sacitaslan.com; gerek özel haberleri gerekse kaynak göstermek suretiyle sizlere ulaştırdığı haberleriyle 13 yıldır her gün sevgi ve övgülerinize mazhar oluyor. Kaynak göstererek verdi

KAMUOYUNA DUYURU

Tarafsızlığı, güvenilirliği ve objektifliğiyle siz kıymetli okurlarımızın takdirini kazanan sacitaslan.com; gerek özel haberleri gerekse kaynak göstermek suretiyle sizlere ulaştırdığı haberleriyle 13 yıldır her gün sevgi ve övgülerinize mazhar oluyor.

Kaynak göstererek verdiğimiz haberlerde adı geçen şahıslar için yüce T.C mahkemeleri açıktır.

Bizlere tebliğ edilecek mahkeme kararının gereği anında yapılır ve haber sayfalarımızdan itiraz hakkı saklı kalmak şartıyla kaldırılır.

Son olarak Estesante Clinic hakkında ŞikayetVar sitesi kullanıcılarının hür iradeleriyle yazdığı yorumlarda uğradıklarını dile getirdikleri mağduriyetlerini haberleştirmiştik.

Estesante Clinic'in sahibi Şebnem Demir'in bu mağduriyetleri haberleştirmemiz üzerine aldırmak istediği tedbir talebi mahkemeden geri döndü.

Sayın Şebnem Demir'e günlük ziyaretçi sayıları tartışma konusu olan üç kuruşluk sitelerin 1 kuruşluk sahiplerine yazılar yazdırmak yerine; yüce Türk adaletinin yolundan gitmesini ve T.C mahkemelerinin verdiği karara saygı göstermesini öneriririz.

Çünkü sacitaslan.com olarak biz, belirttiğimiz gibi bizlere tebliğ edilecek her T.C mahkeme kararının gereğini anında yapıyoruz.

Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyururuz...

sacitaslan.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER