Kamuran Akkor yeni sezonda dizide mi rol alacak?

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajından kısa bir kesit... Keşke yeni dizilerde de sizi görebilsek, sesinizi duyabilsek...

Kamuran Akkor yeni sezonda dizide mi rol alacak?

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajından kısa bir kesit...

Keşke yeni dizilerde de sizi görebilsek, sesinizi duyabilsek... İstemez misiniz?

Vallahi arzu ediyorum. Bana yakışan güzel bir dizide hem sesim hem görüntümle seve seve rol alırım. Ama güzel bir rol olması lazım. Senaryo önemli. Seçiciyimdir ben. Bana yakışan uygun bir senaryo olmalı.

AŞIRI DERECEDE UTANGAÇ BİRİYİM

Siz dışarıdan çok sert bir kadın olarak görünüyorsunuz. Normalde nasılsınız?

Aslında çok sakin ve sessizimdir. Ben aşırı derecede utangacım. Belki de utangaçlığım beni sert gösteriyordur.

Türkan Şoray gibi misiniz yoksa siz de?

Aynen, o da öyledir. Dünya hanımefendisi, utangaç ve heyecanlıdır. Çekingen olduğumuz için soğuk görünüyoruz belki de. Ama iç dünyam bambaşkadır. Bizler mütevazı insanlardık, öyle yaşadık. Çok kazandık zamanında ama benim de eşimin de hiç para hırsı olmadı.

Yeşilçam filmlerinde de en fazla sizin sesinizi duyardık...

Evet, hâlâ denk geliyorum o eski filmlere, gözlerim doluyor. Ne güzelmiş Yeşilçam... Birkaç sanatçı arkadaşımıza ses vermiştim. Aynı zamanda kendim de film çevirmiştim. Altı-yedi filmde başrol oynadım.

Eskilerden en çok neyi özlüyorsunuz?

Herkesi çok özlüyorum. Yeniler de çok kıymetli, ayrım yapamam ama geçmişte de çok değerli sanatçılar vardı. Çoğu rahmetli oldu, nur içinde yatsınlar. Tabii çok güzel günlerdi. Bugünlerin de değişik bir havası var. Artık her şey daha dijital oldu. Televizyonun yerini internet ve sosyal mecralar aldı.

Yeni jenerasyondan ‘star’ diyebileceğiniz biri var mı?

Yeni arkadaşlarımız arasından çok beğendiğim, değerli sesler var tabii. Bir yere gelen, zaten boşuna gelmemiştir. Ama kim star, kim değil bunun ayrımını ben yapamam. Kimse boşuna büyük isim olmaz. Demek ki günümüzde de iyi sanatçılar var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER