Kanserin pençesine düşen Jane Fonda'dan yürek burkan haber

Dünyaca ünlü aktris Jane Fonda, muhteşem bir hayat yaşadığını düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirerek hayranlarını hüzünlendirdi. 84 yaşındaki Fonda, bir tür kan kanserine yakalandığını ancak tedavi edilebilir olduğunu ve kemoterapi sürecinin de başladı.

Kanserin pençesine düşen Jane Fonda'dan yürek burkan haber

Dünyaca ünlü aktris Jane Fonda, muhteşem bir hayat yaşadığını düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirerek hayranlarını hüzünlendirdi.

84 yaşındaki Fonda, bir tür kan kanserine yakalandığını ancak tedavi edilebilir olduğunu ve kemoterapi sürecinin de başladığını belirtti.

"BİRÇOK KİŞİ BU HASTALIKTAN İYİLEŞTİĞİNİ YAZDI"

Daha önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, "Geçen haftadan bu yana bana yazan birçok kişi bu tür bir kanser nedeniyle tedavi gördüklerini ve onlarca yıldır artık hastalıktan tamamen kurtulmuş olduklarını söyledi. Bugün, ilk kemoterapinin üç hafta öncesindeyim. Size söylemeliyim ki kendimi yıllardır olduğundan çok daha güçlü hissediyorum.Yakında 85 yaşında olacağım ve önümde endişelenmemi gerektiren onlarca yıl yok" ifadelerini kullandı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER