Kanserin pençesine düşen Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu

Nagihan Karadere bugünlerde hoşlandığı birinin olduğunu ama özel hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Hastalığı sorulan Karadere, "Rahim kanseri aynı zamanda göğüste sıkıntılarım var.

Kanserin pençesine düşen Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu

Nagihan Karadere bugünlerde hoşlandığı birinin olduğunu ama özel hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Hastalığı sorulan Karadere, "Rahim kanseri aynı zamanda göğüste sıkıntılarım var. Şu an doktorum ilaç tedavisinin üzerinde duruyor. Sağ olsun yurtdışından her türlü ilacı temin etti. Kemoterapi şu an söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkında söylediği sözlere üzüldüğünü ifade eden Karadere, "Acun Bey ile hiç bir sorunumuz yok. 'Güzel koşturuyor. Birinci olması için ne özelliği vardı?' demesi tabi ki beni çok üzdü. Ben kundakta bebeğimi bırakıp gittim. Bu bile Survivor olmak için en büyük sebep. Yayın sonrası konuştuk; beni çok sevdiğini ama yarışmanın sadece bir atletizm müsabakası olmadığını söyledi. Hassas bir dönemden geçiyorum. Hiçbir sorunumuz yok çözdük" şeklinde konuştu.

Yayın sırasında zaman zaman ağlayan Nagihan Karadere; çocuğunun babasıyla görüştüğünü, kin tutmadığını ifade ederek eski kayınvalidesiyle de sık sık bir araya geldiklerini anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER