Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan'dan son dakika haberi

Televizyoncu Armağan Çağlayan Instagram hesabından yaptığı açıklamayla akciğer kanserine yakalandığını duyurmuş ve ameliyat olmuştu. “YAVAŞ YAYILAN BİR TÜR” Geçen günlerde Nişantaşı’nda doktor kontrolü çıkışı görüntülenen Çağlayan, alınan parçanın yurt dı.

Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan'dan son dakika haberi

Televizyoncu Armağan Çağlayan Instagram hesabından yaptığı açıklamayla akciğer kanserine yakalandığını duyurmuş ve ameliyat olmuştu.

“YAVAŞ YAYILAN BİR TÜR”

Geçen günlerde Nişantaşı’nda doktor kontrolü çıkışı görüntülenen Çağlayan, alınan parçanın yurt dışına gönderildiğini belirtmiş ve süreci şöyle anlatmıştı:

“Ameliyat oldum, bitti. Kemoterapi yok. Alınan parça yurt dışına gitti; akıllı ilaca uygun mu, değil mi ona bakılacak. Sonra devamını bilmiyoruz. Birinci evrenin ikinci aşamasında yakalandığım için ‘Kemoterapiye gerek yok’ dediler. Büyük hücreliymiş, o da yavaş yayılan bir türmüş.”

“OBSESYON!”

Armağan Çağlayan, son olarak Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan'dan son dakika haberi


Çağlayan, “Bu hastalık beter bir şeymiş” diyerek yaptığı paylaşımında, “Başın ağrısa, bacağını bir yere çarpsan, çarptığını bile bile doktora gitmek istiyorsun! Obsesyon!” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER