Kanye West’in Eşi Bianca Censori, Müstehcen Fotoğraflarıyla Gündem Oldu!

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, yeni karısının müstehcen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Kanye West’in Eşi Bianca Censori, Müstehcen Fotoğraflarıyla Gündem Oldu!

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, yeni karısının müstehcen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Kenya West’in yeni karısı Bianca  ile İtalya tatilinde “neredeyse çıplak” gerekçesiyle para ve hapis cezasına çarptırılmıştı. 28 yaşındaki Bianca Censori’nin mesleği mimarlıktır. Gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gerekse dışarıda giydiği kıyafetlerle oldukça gündeme gelmektedir.

Kanye ve eşi İtalya cezasından dersini almamışa benziyor

Önceleri Kim Kardashian ile evli olan Kanye, sürpriz bir şekilde Bianca ile evlendi. Evliliklerinin ardından oldukça yaptıkları, giysileri gündemden düşmüyor. 

Kanye West eşi Bianca’nın müstehcen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya çekinmiyor.West, yeni yılın ilk günlerinde eşinin fotoğraflarını paylaşıp bir de üstüne “Bianca bu sene pantolon giymeyecek” sözlerini sarf edince sosyal medya adeta alev topuna döndü.

Bianca Censori, Kanye’nin eski eşi Kim’e benzemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kanye’nin yeni kurulmuş Yeezy’nin çalışanlarından biri olan Bianca ile Baverly Hills’de sade bir törenle evlenmeyi tercih etmişti.

Kanye West ve eşi Instagram’a Müstehcen Fotoğraflarla Kötü Eleştirilerin Odağı Oldular

Ünlü rapçi Kanye West’in Instagram takipçi sayısı 18 milyon kişiyi aşmış durumda. Bu kadar çok takipçisinin olduğu Platformda karısının fotoğraflarını ard arda paylaşıp ilginç söylemlerde bulunuyor. Bir gönderisinin altına “Bir şey mi düşürdün?” şeklinde yazılar yazdı. Bu paylaşımlara tepkisiz kalmayan kullanıcılar, gönderileri rahatsız bulduklarını, itici geldikleri gibi söylemde bulunmaktan çekinmediler.

Bunların ardından tepkili yorumlar gelmeye devam ediyor. “artık eşini aşağılamayı bırakmalısın!”, “bu paylaşımları gören çocuklar var” , “tüm dünya onu bu şekilde görmemeli, eşine saygılı ol!, “Kim, açık giyindiğinde kızıyordun. Şimdi Bianca’nın açık fotoğraflarını paylaşıyorsun.” “ Empati yap ve kızın North’un evlendiğini kocasının bu tarz fotoğraflar paylaştığını düşün!” gelen tepkileri bu şekilde sıralamak mümkün.

Tüm dünyanın ilgisini bu tarz görüntülerle çekmeyi başaran Kanye ve eşinden henüz bir açıklama yapılmadı. Paylaşımlarla ilgili Instagram şirketi de bir karar almış sayılmaz. 

Ünlü rapçinin sevenleri ilerleyen zamanlarda işiyle gündeme gelmesini istiyor.

 


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER