Kate Middleton: "En mutlu hamile ben değildim"

Fletcher'ın sorularını yanıtlayan üç çocuk annesi Kate Middleton "George'u dünyaya getirdikten sonra hastanede durmak istemedim, hemen oradan gitmek istedim" diye anlattı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Middleton; her üç hamileliğinde de "hyperemesis gravidarum" adı verilen ve ha.

Kate Middleton:

Fletcher'ın sorularını yanıtlayan üç çocuk annesi Kate Middleton "George'u dünyaya getirdikten sonra hastanede durmak istemedim, hemen oradan gitmek istedim" diye anlattı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Middleton; her üç hamileliğinde de "hyperemesis gravidarum" adı verilen ve hamilelik sırasında yaşanan "kilo kaybına, kanda mikrop birikmesine yol açan" bir hastalık yüzünden zor bir dönem geçirdiğini anlattı. Bu nedenle sık sık da bebeklerini dünyaya getirdiği Londra'daki St Mary's Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldığını anlattı.

Kate Middleton, bu yüzden ilk bebeğini dünyaya getirdikten hemen sonra hastanede hiç vakit geçirmek istemediğini, "umutsuzca" evine gitmek istediğini anlattı. Düşes, Fletcher'ın "Doğum yaptıktan sonra oğlu ve kocasıyla hastanenin önünde poz vermesi arasında ne kadar zaman geçtiği" sorusuna da "Aman Tanrım! Hatırlayamıyorum. Her şey sisliydi" diye yanıt verdi.

Middleton "Sanırım bir gece hastanede kaldım. Hatırlıyorum, en sıcak günlerden ve gecelerden biriydi. Şiddetli bir gök gürültülü yağış vardı. Ben de o gece uyuyamadım. Ama George gayet iyiydi" diye anlattı. Düşes "Eve gitmeye hevesliydim. Çünkü hastane ile ilgili kötü anılarım vardı. Orası benim oyalanmak istediğim bir yer değildi" diye konuştu.

Middleton, o yüzden bir an önce eve gidip hayatın normal akışına girmek istediğini de anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER