Kate Middleton Eşinden Yılbaşını Bahane Ederek Bakın Ne İstedi

Kate Middleton'ın eşi Prens William'daKate Middleton'ın eşi Prens William'dan yılbaşı öncesi lüks bir hediye istediği öğrenildi.

Kate Middleton Eşinden Yılbaşını Bahane Ederek Bakın Ne İstedi

Kate Middleton’ın eşi Prens William’dan yılbaşı öncesi lüks bir hediye istediği öğrenildi. Middleton, eşinin kendisine aldığı her hediyeyi ise uzun süre kullanması ile biliniyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin sevilen gelini Kate Middleton, yılbaşı öncesi gündeme bomba gibi düştü. Yılbaşı yaklaşırken İngilizler, Prens William’ın eşine alacağı hediyeyi merak etmeye başladı.

Daha önce eşinin aldığı hediyeleri uzun bir süre kullanan ve basına poz veren Middleton’ın, bu sefer lüks bir hediye beklediği iddia edildi.

İngilizler Kate Middleton’un eşinden mücevher bekliyor

Sarayda çalışanlardan ve İngilizler’den alınan bilgilere göre; Prens William, eşine pahalı bir saat ya da mücevher alabilir.

Samimi ve eğlenceli hediyeler almayı seven Middleton’ın bu defa tercihini lüksten yana kullanacak olması ise herkesi şaşırttı.

3. Charles’ın eski uşağı olan Grant Harrold,“Fakat William ve Kate’in birbirlerine hoşlarına gidecek güzel bir şey vereceklerinden eminim. Kate muhtemelen William’dan bir saat ya da mücevher alacaktır.” diye açıkladı.

Kate Middleton’ın eşi Prens William’dan Yılbaşı karesi geldi

Galler Prensesi ile Prensi, üç çocukları ile birlikte mutlu aile pozunu paylaştı.

 Prens George (10), Prenses Charlotte (8) ve Prens Louis’in (5) portresi büyük ilgi gördü. Bebekliklerinden itibaren kameraların karşısında olan ve büyümelerine milyonlarca kişinin şahit olduğu Kraliyet çocukları, son halleri ile Noel fotoğrafına yansıdı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER