Kate Middleton meşhur kolyeyi taktı

Habertürk'ün haberine göre iklim değişikliği ile mücadele etmek için dünya çapında yeni fikirler ve teknolojiler bulmayı amaçlayan Earthshot ödül töreni, bu yıl İngiltere yerine ABD'de düzenlendi.  Prens William'ın kurucusu olduğu Earthshot Ödülleri'nin Boston kentinde düzen.

Kate Middleton meşhur kolyeyi taktı

Habertürk'ün haberine göre iklim değişikliği ile mücadele etmek için dünya çapında yeni fikirler ve teknolojiler bulmayı amaçlayan Earthshot ödül töreni, bu yıl İngiltere yerine ABD'de düzenlendi. 

Prens William'ın kurucusu olduğu Earthshot Ödülleri'nin Boston kentinde düzenlenen törenine Rami Malek, Ellie Goulding, David Beckham, Shailene Woodley gibi ünlü isimler katıldı. Ancak törende tüm gözler Kraliyet çiftinin üzerindeydi.

Galler Prensesi Kate, Earthshot Ödülü'nün 'çevre duyarlılığı' temasına uygun olarak tercihini yeşil renkten yana kullandı.

Ayrıca, sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekmek için giydiği Solace London imzalı elbiseyi satın almadı, kiraladı. 

Middleton elbisesini ışıltılı ayakkabılarla tamamladı.

Sürdürülebilirliğe önem veren ve aynı kıyafetleri defalarca giymesiyle bilinen Galler Prensesi'nin bu ayakkabılarla pek çok etkinliğe katıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Galler Prensesi, gecede yeşil elbisesi, saçı ve makyajıyla olukça beğenilirken takı tercihiyle de eşi William'ın merhum annesi Diana'yı andı. 

Kate Middleton, gecede Prenses Diana'nın sık sık kullandığı, hatta 1985'te saç bandı olarak taktığı zümrüt kolyeyi tercih etti. 

Kate Middleton meşhur kolyeyi taktı


Diana'nın 1993'te Malezya devlet ziyareti sırasında ışıltılı gerdanlık ile birlikte giydiği yeşil elbise ve Middleton'un kombini oldukça benzer bulundu. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER