Kayınvalidesi Sinem Kobal'a gözü gibi bakıyor

2016'da Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu, "Çok fazla heyecan var.

Kayınvalidesi Sinem Kobal'a gözü gibi bakıyor

2016'da Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu, "Çok fazla heyecan var. Çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntı yok. Son iki ayımız kaldı. Allah nazarlardan saklasın" açıklamasını yapmıştı.

Anne olmak için gün sayan Sinem Kobal’a kayınvalidesi Yıldız İmirzalıoğlu, Ankara’nın Bala ilçesinde bahçede yetiştirdiği domateslerden yaptığı kışlık konserveler gönderdi. 

Habertürk'ün haberine göre gelininin doğal beslenmesi için her şeyi yapan Yıldız Hanım’ın gönderdiği konserveleri sayfasında paylaşan Kobal, altına da kalp çizdi.

Kız babası olacak olan İmirzalıoğlu, şunları söylemişti: "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER