Kemal Sunal kabri başında anıldı

Basın mensuplarının da yoğun alaka ile peşine düşüp takip ettiği törene merhum artist Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, çocukları Ali ve Ezo Sunal ile eşleri Nazli Kurbanzade ve Ömer katıldı.Usta sanatçının eşi Gül Sunal yaptığı açıklamada “Kemal’siz yaşamayı kabull.

Kemal Sunal kabri başında anıldı

Basın mensuplarının da yoğun alaka ile peşine düşüp takip ettiği törene merhum artist Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, çocukları Ali ve Ezo Sunal ile eşleri Nazli Kurbanzade ve Ömer katıldı.Usta sanatçının eşi Gül Sunal yaptığı açıklamada “Kemal’siz yaşamayı kabullenmeye ağır ağır başlıyorum. Yalnız yaşamaya, alışmaya yeni yeni başladım. Sevgisi her gün içimizde artarak devam ediyor, fazla hüzünlüyüz.” dedi.

Eşi Nazlı Kurbanzade ile Narin adında bir bebekleri olan Ali Sunal ise “Annemin de dediği gibi babam  Kemal Sunal sevgisi hem ailesinde hem de bütün halkımız aralarında katlanarak her geçen gün daha da büyüyor. Babamsız geçen bu 20 takvim sürede natürel bir kızımız oldu, fazla mutluyuz. Şu lahza dedesinin sesini duydukça tepki de veriyor. Umarım babam da onu hissediyordur. Narin üç yaşına gelince onu daha da fazla dedesi ile ekranda ve resimlerde tanıştıracağım.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER