Kemal Sunal vefatının 19. yılında anıldı

3 Temmuz 2000 yılında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın büyük yıldızı Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının üzerinden 19 yıl geçti. Komedi filmleri hala ekranlara geldiğinde büyük ilgiyle takip edilen; replikleri ezbere bilinen Türk sinemasının ve Türk tiyatrosunun unutulmaz sanat.

Kemal Sunal vefatının 19. yılında anıldı

3 Temmuz 2000 yılında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın büyük yıldızı Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının üzerinden 19 yıl geçti.

Komedi filmleri hala ekranlara geldiğinde büyük ilgiyle takip edilen; replikleri ezbere bilinen Türk sinemasının ve Türk tiyatrosunun unutulmaz sanatçısı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler... Fotoğraf o günden beri cüzdanımda... Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni.." mesajını paylaştı.

Kemal Sunal ile pek çok unutulmaz filmde rol alan Türk sinema ve sahnelerinin usta sanatçısı Ayben Erman da "Kemal'im canım arkadaşım... Sen gideli 19 yıl olmuş..." ifadelerini kullandığı paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

Bakan Ersoy'dan Kemal Sunal paylaşımı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da paylaşımında "Değerli sanatçımız Kemal Sunal'ı saygı ve rahmetle anıyorum" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER