Kerem Bürsin korkuttu

01Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile 4 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün Maslak'taki özel bir hastanede görüldü.02Güneşi Beklerken, Yaşamayanlar, Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi birçok projede .

Kerem Bürsin korkuttu
01Kerem Bürsin korkuttu - Magazin haberleri

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile 4 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün Maslak'taki özel bir hastanede görüldü.

02Kerem Bürsin korkuttu - Magazin haberleri

Güneşi Beklerken, Yaşamayanlar, Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi birçok projede yer alan yakışıklı oyuncunun beyin kontrolü için İbrahim Tatlıses'in de ameliyatını yapan İlhan Elmacı'ya kontrole geldiği ve rutin bir durum olduğu öğrenildi.

03Kerem Bürsin korkuttu - Magazin haberleri

"AŞK ACISINDAN DAĞA, TAŞA TIRMANDI"

Bürsin, tatil sezonunu geçtiğimiz günlerde Bodrum'da açmıştı. Yalıkavak açıklarında dostlarıyla görüntülenen oyuncu, deniz keyfinin ardından botla kayalıklara çıkmıştı.

04Kerem Bürsin korkuttu - Magazin haberleri

Kerem Bürsin'i kayalıklarda görenler, "Aşk acısından dağa taşa tırmandı" diye espri yapmaktan kendilerini alamamıştı. Bürsin'in arkadaş grubunda Amerikalı oyuncu Matt Mcgorry de vardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER