Keremcem sevilen diziye dahil oldu!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Pastel Film’in atv ekranlarında Pazar günü izleyiciyle buluşan 'Gül Masalı' dizisine bomba bir isim katıldı. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’yı buluşturan dizi, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli .

Keremcem sevilen diziye dahil oldu!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Pastel Film’in atv ekranlarında Pazar günü izleyiciyle buluşan 'Gül Masalı' dizisine bomba bir isim katıldı. 

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’yı buluşturan dizi, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan dizinin başrol oyuncuları arasına Keremcem katıldı. Fuat rolüne hayat verecek olan Keremcem, 7. bölümde ekibe dahil olacak.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk otururuyor.

Dizinin senaryosunu ise Aybars Bora Kahyaoğlu yazıyor. Dizinin proje tasarımına ise Soner Caner imza atıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER