Kim Kardashian'ın Harvard'da konuşması olay oldu

Eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Kim Kardashian, sadece “Keeping Up with the Kardashians” reality şovuyla ya da özel hayatıyla öne çıkmıyor.

Kim Kardashian'ın Harvard'da konuşması olay oldu

Eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Kim Kardashian, sadece “Keeping Up with the Kardashians” reality şovuyla ya da özel hayatıyla öne çıkmıyor. Ünlü isim aynı zamanda kurucularından biri olduğu şekillendirici giyim markası SKIMS ile de dikkat çekiyor.



Kim Kardashian'ın Harvard'da konuşması olay oldu


Kardashian, bu başarılı girişimi üzerine NBC10 Boston, Kardashian’ı sadece bir yıl önce 3,2 milyar dolar değerinde olan SKIMS hakkında yaklaşık iki saatlik konuşması için davet etti.


Kim Kardashian'ın Harvard'da konuşması olay oldu - Resim : 2


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre
Kardashian’ın bu başarısı takdir görümüyor olacak ki sosyal medyada pek çok kullanıcı konuyla ilgili ünlü ismi iğneleyen paylaşımlarda bulundu.

Twitter’da bir kullanıcı; “Bu komik. Kim Kardashian, Harvard’ı heceleyemez” diye yazarken başka bir kullanıcı da “Kim Kardashian servet içinde doğdu. Oyunculuk veya şarkıcılık kariyerine başlayabilmek için bir seks kaseti kullanmaya teşebbüs etti. Kim K, kendisi ve ailesi utanmaz oldukları için senaryolu bir realite TV şovunu yürütecek kadar zengindi” diye yazdı.



Kim Kardashian'ın Harvard'da konuşması olay oldu - Resim : 3


Başka bir kullanıcı da “‘Kardashian’ ve ‘Harvard’ kelimeleri asla ve asla aynı cümlede geçmemeli...” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER